Student

Complete Anatomy (50% korting)

Complete Anatomy 20′ is een medische applicatie, ontwikkeld door Iers bedrijf 3D4Medical, die het leren van de menselijke anatomie in een 3D-model gegoten heeft. Hieronder vindt u een inleidende video.

Discover Complete Anatomy 2020

Vergeet de 2D-boeken waar ruimtelijk inzicht soms wel eens tekort schiet. Creëer jouw skelet met jouw eigen uitgekozen spieren, zenuwen, bloedvaten, ligamenten en lymfevaten.

Bekijk de Micro Models in de meest recente versie van Complete Anatomy 20. Studeer het model van de huid, een longblaasje, een zenuw, een spiervezel en vele andere.


Een combinatie van jouw eigen cursus en een machtig visueel 3D-model is de perfecte combinatie voor het slagen van je examens!

Kies het pakket dat meest bij jou past! Gebruik de Student Plus License om, naast jouw atlas, vele interessante video’s te bekijken tijdens het studeren van histologie en de fysiologie van het menselijk lichaam. Via onderstaande knop kan u aan 51% korting jouw account activeren.

De Individual License bevat enkel de volledige 3D-atlas inclusief alle nodige informatie over de opgezochte structuur (Naam, Functie, Oorsprong, Insertie,…). Dit is een eenmalige aankoop. Via onderstaande knop kan u aan 51% korting jouw account activeren.