Lesgever

Bent u een lesgever op middelbaar, hoger, of universitaire onderwijsinstelling? Geeft u de vakken Anatomie, Fysiologie of Fysiopathologie aan de digitaal evoluerende student en wilt u uw lessen interessanter en interactiever maken? Hieronder vindt u interessante applicaties die uw lesgeven op een nieuw niveau kan brengen.

Complete Anatomy – Educator License (50% korting)

De award-winning 3D-applicatie Complete Anatomy, ontworpen door het Iers bedrijf 3D4Medical is een echte must als ondersteuning bij het studeren van de anatomie van het menselijk lichaam.

Introduction to Complete Anatomy ’20

Vergeet de 2D-boeken waar ruimtelijk inzicht soms wel eens tekort schiet. Creëer jouw skelet met jouw eigen uitgekozen spieren, zenuwen, bloedvaten, ligamenten en lymfevaten.

Bekijk de Micro Models in de meest recente versie van Complete Anatomy 20. Studeer het model van de huideen longblaasjeeen zenuween spiervezel en vele andere.

Micromodels

Maak jou eigen groep waarin je jou leerlingen screens, opnames, en quizzen kan samenstellen. Perfect voor een efficiënte ‘blended learning’ ervaring voor de jonge student!

Educator License – Complete Anatomy ’20

3D4Medical biedt een specifiek pakket aan voor Lesgevers die graag hun lessen aantrekkelijker maken. Maak gebruik van een 3D-anatomie-model, Micro-models, en educatieve video’s om de studenten snel en efficiënt uw cursus onder de knie te krijgen!

Deze link geeft jou een mooie 50% korting op het eerste jaar van aankoop!